HomeRetailtjänster

Retailtjänster

Expertkunskap som hjälper dig att utveckla din affär

Vi erbjuder expertkunskap inom

Kontakta oss idag så berättar vi mer

Retail är en av de branscher som förändras snabbast just nu. Digitalisering, förändrade kundbehov och andra konkurrentsituationer ställer handelsföretag inför nya utmaningar.

Våra konsulter har mycket lång erfarenhet av både IT och handelsområdet och dessutom djup specialistkompetens inom olika aspekter inom företagsutveckling. Genom våra konsulttjänster gör vi denna kunskap tillgänglig för att stötta din verksamhet på resan framåt. Målsättningen är att på bred front kunna erbjuda specialistkompetens inom de utmaningar ditt företag står inför.

Under åren har vi skaffat oss lång erfarenhet av lösningar för handelsbolag, med egenutvecklade stödsystem för omnikanalshandel i tjänsten Harmoney. Vi har länge även använt vår omfattande erfarenhet kring handel för att stötta kunderna vid större utmaningar, som till exempel en expansion utomlands.

Med utgångspunkt från IT och kunskap om dina processer tar våra konsulttjänster ett bredare grepp om de handelslösningar, den infrastruktur och den verksamhetsutveckling som krävs för att lyfta ditt företag till nästa nivå. Utöver den egna kompetensen arbetar vi dessutom med samarbetspartners med spetskompetens inom sina specialistområden och som kan leverera rätt lösning till dig.

Vi tar din affär till nästa nivå

Bo Andersson

Bo Andersson

Business Consultant

Hjälper dig med
Inköp, logistik, spedition, tull, integrationer, utbildning

Kom igång idag - snacka med oss

    Kontakta oss direkt

    Katarina Hökfors

    CEO
    E-post