HomeOm oss

Om oss

Experter på retail

Som retailföretag och ehandlare kan din verklighet förändras ofta och väldigt snabbt. Varje dag ger nya möjligheter och nya utmaningar. Det gäller oavsett om du precis kommit igång eller om du leder ett stort företag idag. Du behöver kontroll – över var dina varor är, var dina kunder vill vara, och var produkter och kunder möts allra bäst.

Du behöver kunskap – om hur du får nöjdare kunder, hur du blir mer effektiv; hur omvärlden ser ut idag och i morgon, och om hur du kan expandera din affär. Du behöver verktygen som låter dig sova gott – som ger dig rätt analyser, som får dig att fatta rätt beslut, som växer i takt med dig och med dina kunders behov, som alltid är igång och som alltid levererar.

Evolution Commerce har arbetat med expansiva handelsbolag sedan många år. Vi har en unik kombination av kunskap inom IT och inom handel som ser till att ditt företag växer, både idag och i framtiden.

På systemsidan finns tjänsten Harmoney, en skalbar lösning för omnikanal och unified commerce, som hjälper våra kunder hantera fysiska butiker, onlinebutiker, lager, inköp, logistik och betalsystem i samma system. Vi hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag att hantera hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder. Vi har dessutom djup specialistkompetens inom olika aspekter inom affärsutveckling för handels- och retailföretag. Genom våra erbjudanden inom Retail Business Services gör vi denna kunskap tillgänglig för att stötta våra kunders verksamhet på resan framåt.

Välkommen till Evolution Commerce – en del av Total Specific Solutions.

Hos TSS har fokus alltid legat på att förenkla vardagen för våra kunder. Vi vill hjälpa er att arbeta effektivt, nå utsatta mål och öka ert affärsvärde. Detta kan vi bidra till genom att erbjuda intelligenta, användarvänliga, smidiga och effektiva mjukvarulösningar. Lösningarna grundar sig på vår områdesexpertis vilken ger oss en god förståelse för dynamiken i var och en av de vertikala marknader vi verkar inom. Under våra verksamma år har vi märkt att företag gärna tar hjälp av erfarna och ansedda domänspecialister när de vill utveckla verksamhetskritiska program- eller mjukvarulösningar. Varje TSS-avdelning utgör sådan specialisthjälp. Detta är också orsaken till att vi har kunnat bygga upp långvariga relationer med många av våra kunder, vissa har varit med oss i 20–40 år. Vi levererar ett mervärde genom de tjänster och produkter som våra klienter i sin tur erbjuder sina kunder.

TSS har sitt huvudkontor i Nederländerna och vi har mer än 3.000 motiverade och kunniga anställda i Europa. Det är våra anställdas färdigheter, drivkraft och kunskap som får vår verksamhet att gå runt. Detta i kombination med ett enastående kundfokus, en smittande entusiasm och en vilja att ständigt förbättras, gör att vi kan skapa effektiva och mjukvarulösningar som säkerställer driften av våra kunders verksamheter. Våra anställda är människor som gör skillnad!

Få hjälp

 Öppettider support: Vardagar 08-17

Supportportal

Epost: harmoneysupport@evolutioncommerce.se

 Telefonnummer: 010-3502210

Efter ordinarie kontorstid så kan ni fortfarande nå oss vid akuta problem. Vi finns tillgängliga 24/7. Det kan innebära en extra kostnad att kontakta jouren.

Nå oss

Göteborgsvägen 10a, 504 35 Borås

hello@evolutioncommerce.se

 Org nr: 556480-0182

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också