HomeAffärssystem för retailBusiness Intelligence

BI – Business Intelligence

Ta rätt beslut – baserade på DIN data

Business Intelligence för rätt beslut

Inget företag vill bara stå och trampa. Ni vill utforska nya möjligheter. Utvecklas åt nya håll. Ni vill ligga i framkant. Men för att kunna göra det krävs information – om både er och marknaden. Och det är där våra tjänster för Business Intelligence och beslutsstöd kommer in.
Idag har ni som företag tillgång till mer data än någonsin förr. Men för att hinna göra något givande av det behövs ibland extern hjälp, det är där Business Intelligence kommer in. Vi på Evolution Commerce har lång erfarenhet av att både samla in och analysera information. Och varje dag hjälper vi våra kunder att fatta innovativa beslut utifrån ett greppbart och unikt underlag om trender, tendenser och riktningar.

Oavsett vilken informationskälla det handlar om, så erbjuder vi ett heltäckande stöd för analys och beslut. Tjänsten baseras på verktygen QlikView, QlikSense och Power BI, som är marknadsledande inom segmentet beslutsstöd. Med skräddarsydda Qlik-applikationer kan vi visualisera data med grafik, som både är engagerande och tekniskt avancerad. ERP, CRM, data warehouse, SQL-databaser, Exceldata och mer sammanstrålar, och ger er en ny bild av din verksamhet.

Vi kan även ge er nya insikter kopplat till bland annat försäljning, kundanalys, lager och inköp – tack vare ett batteri av standardapplikationer. Och även där kan vi erbjuda skräddarsydda applikationer och avancerade konsulttjänster som tar beslutsunderlaget till en helt ny nivå. Allt för att ni ska ha all information innan ni väljer val.

Kontakta oss för mer information

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också