Integration Specialist till IT-företag i Borås

Evolution Commerce är ett fristående svenskt bolag inom Total Specific Solutions, en koncern, med bas i Holland, bestående av drygt 100 IT-företag runt om i Europa, varav fem i Sverige. TSS verksamhet spänner över en lång rad vertikaler från e-commerce och hälsa till mobilitet och utbildning. Från vårt kontor i centrala Borås levererar vi system, tjänster och expertkunskap till några av Nordens ledande varumärken i retail- och e-commerce.

Våra kunders verksamhet kräver systemstöd för att fungera effektivt på en hårt konkurrensutsatt marknad. Effektiva och välfungerande systemintegrationer är avgörande för våra kunders utveckling och är därför en central del av det vi arbetar med.

Det är här du som integrationsspecialist får en nyckelroll.

Vi söker dig som har gedigen bakgrund av integrationsarbete. Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en del av en gemenskap som sträcker sig över större delen av Europa.

Vad kan du förvänta dig av rollen?

Din roll blir central för bolaget och du kommer att få arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter, både i kundspecifika projekt och med produktutveckling. Vårt arbetssätt präglas av öppenhet för nya idéer, där vi vill att dina tankar och din erfarenhet ligger till grund för våra teknikval, lösningar och metoder. Vi fokuserar på den senaste tekniken men har rötterna i väl beprövade lösningar och tekniker.

I teamet och i övriga bolaget finns ett tjugotal kompetenta och stöttande kollegor, som växer och utvecklas tillsammans genom erfarenhets- och kompetensutbyte. Arbetsmetoderna utvecklas utifrån behov och situation, men vi arbetar företrädesvis agilt, främst inom Scrum.

Den här rollen rapporterar till Head of R&D and Operations.

Din bakgrund

Vi söker dig som har jobbat minst 3 år med integrationsutveckling och API:er, med en bakgrund som systemutvecklare med inriktning mot .NET-plattformen. Du har troligtvis en utbildningsbakgrund från hög- eller yrkeshögskola, men det viktigaste är att du verkligen gillar integrationer och problemlösning.

Tekniker och programmeringsspråk som vi ser att du behärskar:

 • API (Design, arkitektur, management, säkerhet och dokumentation)
 • Integrationer (system till system)
 • C# / .NET
 • .NET Core

Plus i kanten om du också har erfarenhet av:

 • Microsoft Biztalk
 • Microsoft SQL och/eller andra vanliga databaser
 • Microsoft Azure
 • Retailbranschens olika processer

 

Dina arbetsuppgifter

Vårt fokus är alltid att hjälpa och stödja våra kunder i deras verksamhet. Därför arbetar vi ibland med olika saker, när det behövs. Ditt huvudsakliga fokus kommer dock att vara

 • att designa och utveckla integrationsmöjligheter/API från grunden
 • att löpande förbättra och utveckla befintliga integrationer
 • att vara bollplank vid integrationsfrågor och strategiska vägval
 • att ta en aktiv teknisk roll i vår insiktsdrivna organisation
 • backend-programmering

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är lika viktiga för oss som din kunskap och erfarenhet. Vår organisation drivs av att lösa våra kunders utmaningar och för oss är det därför viktigt att du kan sätta dig in i kundens och användarens perspektiv. Tillsammans är ett viktigt ord för oss, både för vår relation med våra kunder och för hur vi arbetar ihop. För oss innebär tillsammans att vi respekterar varandra och varandras åsikter, har en stark vilja att hjälpa och dela med oss av kunskaper till andra och är villiga att lyssna och lära. Känner du att du håller med om ovan? Skicka i så fall in din ansökan redan idag.

Hur är det att jobba på Evolution Commerce?

Hela koncernen arbetar utifrån samma värderingar, där våra viktigaste ledord är Innovative, Dedicated och Entreprenuerial Vi berättar gärna mer om vad det innebär, men vi är säkra på att du kommer att trivas hos oss om du gillar

 • att arbeta med ett grymt team med trevliga, hängivna kollegor
 • företag med livsbalans i åtanke
 • möjligheter att utvecklas i din expertroll med hjälp av kollegor från Total Specific Solutions
 • möjligheten att utveckla och göra avtryck i e-commerce och retailbranschen

Om oss

Evolution Commerce är ett fristående svenskt bolag inom Total Specific Solutions, en koncern med huvudkontor i Holland. I koncernen finns ett stort antal systerbolag, med verksamhet i många vertikaler över hela Europa. Koncernen fokuserar på erfarenhetsutbyte och nära samarbete mellan bolagen. Detta ger dig stora möjligheter att både knyta nya kontakter, lära dig från några av de främsta IT-bolagen i Europa samt personlig utveckling och karriär.

Evolution Commerce utvecklar affärssystemet Harmoney, som skapats från grunden för retail- och e-commerce. Våra kunder är några av de ledande varumärkena i Norden, med verksamhet både online och i butik. Harmoney har stöd för alla processer inom handel och används av kunder med verksamhet och försäljning över hela världen.

Ansökan

Frågor kring rollen kan ställas till Jon Josefsson, Business Unit Manager på
jon.josefsson@evolutioncommerce.se eller 0704-313083.

Varmt välkommen att skicka in ditt CV eller en länk till din LinkedIn-profil plus några rader om vem du är till jon.josefsson@evolutioncommerce.se. Vi tar emot ansökningar löpande.

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också