Systemutvecklare .Net till Evolution Commerce R&D

Evolution Commerce levererar system, tjänster och expertkunskap till bolag i retailbranschen. Vi söker nu en utvecklare till vårt team i Borås, där vi tillsammans skapar bättre förutsättningar för några av Nordens ledande varumärken.

Vi söker dig som har arbetat i minst 3 år med .NET-ramverket. Plus i kanten om du kan React, SQL och även vill sätta dig in i andra tekniker.

Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en del av vårt team!

Vad kan du förvänta dig av rollen?

Din roll blir central för bolaget och du kommer att få arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter, både i kundspecifika projekt och med produktutveckling av vårt affärssystem Harmoney Retail ERP. Vårt arbetssätt präglas av öppenhet för nya idéer, där du har stor chans att påverka teknikval, lösningar och metoder. Vi fokuserar på den senaste tekniken men har rötterna i väl beprövade lösningar.

I teamet och i övriga bolaget finns ett tjugotal kompetenta och stöttande kollegor, som växer och utvecklas tillsammans genom erfarenhets- och kompetensutbyte. Tillsammans bygger vi lösningar som förverkligar våra kunders planer.

Arbetsmetoderna utvecklas utifrån behov och situation, men vi arbetar företrädesvis agilt, främst inom Scrum.

Den här rollen rapporterar till bolagets Utvecklingschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har jobbat minst 3 år som systemutvecklare med inriktning på .NET plattformen. Du har troligtvis en utbildningsbakgrund från högskola eller yrkeshögskola, men det viktigaste är dock att du gillar systemutveckling och problemlösning.

Programmeringsspråk och tekniker som vi ser att du behärskar:

  • C# / .NET
  • .NET Core

Plus i kanten om du också har erfarenhet av:

  • React
  • Microsoft SQL och/eller andra vanliga databaser
  • Microsoft Azure eller Amazon Web Services (AWS).
  • Microservices, Docker & GIT.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är lika viktiga för oss som din kunskap och erfarenhet. Vår organisation drivs av att lösa våra kunders utmaningar och för oss är det därför viktigt att du kan sätta dig in i kundens och användarens perspektiv. Tillsammans är ett viktigt ord för oss, både för vår relation med våra kunder och för hur vi arbetar ihop. För oss innebär tillsammans att vi respekterar varandra och varandras åsikter, har en stark vilja att hjälpa och dela med oss av kunskaper till andra och är villiga att lyssna och lära. Känner du att du håller med om ovan? Skicka i så fall in din ansökan redan idag.

Om oss

Evolution Commerce är ett fristående svenskt bolag inom Total Specific Solutions, en koncern med huvudkontor i Nederländerna. I koncernen finns ett stort antal systerbolag, med verksamhet i många vertikaler över hela Europa. Koncernen fokuserar på erfarenhetsutbyte och nära samarbete mellan bolagen, vilket ger stora möjligheter att både knyta nya kontakter och lära sig av andra framgångsrika bolag.

Evolution Commerce utvecklar affärssystemet Harmoney, som skapats frän grunden för retailbranschen. Våra kunder är några av de ledande varumärkena i Norden, med verksamhet både online och i butik. Harmoney har stöd för alla processer inom handel och används av kunder med verksamhet och försäljning över hela världen.

Ansökan

Frågor kring rollen kan ställas till Petter Johansson, Head of R&D and Operations på petter.johansson@evolutioncommerce.se eller 0733-936005.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev och CV, via mail till petter.johansson@evolutioncommerce.se. Vi tar emot ansökningar löpande.

Obs! Vi är inte intresserade av försäljning, erbjudanden eller annonsering kring den här tjänsten.

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också