Projektledare med applikationsintresse, Borås

Evolution Commerce är ett fristående svenskt bolag inom Total Specific Solutions, en koncern, med bas i Holland, bestående av drygt 100 IT-företag runt om i Europa, varav fem i Sverige. TSS verksamhet spänner över en lång rad vertikaler från e-commerce och hälsa till mobilitet och utbildning. Från vårt kontor i centrala Borås levererar vi system, tjänster och expertkunskap till några av Nordens ledande varumärken i retail- och e-commerce.

Vi söker nu en Projektledare med stort intresse för applikationer och domänkunskap till vårt team. Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en del av en gemenskap som sträcker sig över större delen av Europa.

Vad kan du förvänta dig av rollen?

Du kommer att arbeta tillsammans med våra kunder och stötta dem i deras framgångsresor, vilket innebär varierande och utmanande arbetsuppgifter med fokus på att driva våra kundspecifika projekt i mål. Din roll blir kittet mellan utveckling och kundnytta. Vårt arbetssätt präglas av öppenhet för nya idéer och i teamet och i övriga bolaget finns ett tjugotal kompetenta och stöttande kollegor, som växer och utvecklas tillsammans genom erfarenhets- och kompetensutbyte. Tillsammans löser vi våra kunders utmaningar.

Erfarenhetskrav:

 • Erfarenhet från olika funktionella domäner relevanta för retail, som logistik, lager, inköp, ekonomi, kundhantering
 • 3-5 års erfarenhet av konsultroller i IT-projekt
 • Erfarenhet av arbete med systemstöd (ERP) för retailprocesser
 • Erfarenhet från olika faser av systemutveckling (förstudie och lösningsplanering, utveckling, test, driftsättning och förvaltning)
 • Förmåga att kommunicera med kund obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet som projektledare, arbetslagsledare eller motsvarande, med tydligt IT-fokus
 • Praktisk erfarenhet av mjukvaruutveckling i roller som utvecklare, testare, eller liknande

Dina arbetsuppgifter

Vårt fokus är alltid att hjälpa och stödja våra kunder i deras verksamhet. Därför arbetar vi ibland med olika saker, när det behövs. Ditt huvudsakliga fokus kommer dock att vara

 • Att i aktiv dialog med våra kunder identifiera kommande behov och utmaningar
 • Att utveckla samarbetet med kunder utifrån din domänkunskap
 • Att rådge och stötta våra kunder i deras utveckling
 • Att utifrån kundbehov driva utvecklingsprojekt i mål

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är lika viktiga för oss som din kunskap och erfarenhet. Vår organisation drivs av att lösa våra kunders utmaningar och för oss är det därför viktigt att du kan sätta dig in i kundens och användarens perspektiv. Tillsammans är ett viktigt ord för oss, både för vår relation med våra kunder och för hur vi arbetar ihop. För oss innebär tillsammans att vi respekterar varandra och varandras åsikter, har en stark vilja att hjälpa och dela med oss av kunskaper till andra och är villiga att lyssna och lära. Känner du att du håller med om ovan? Skicka i så fall in din ansökan redan idag.

Hur är det att jobba på Evolution Commerce?

Hela koncernen arbetar utifrån samma värderingar, där våra viktigaste ledord är Innovative, Dedicated och Entreprenuerial Vi berättar gärna mer om vad det innebär, men vi är säkra på att du kommer att trivas hos oss om du gillar

 • att arbeta med ett grymt team med trevliga, hängivna kollegor
 • företag med livsbalans i åtanke
 • möjligheter att utvecklas i din expertroll med hjälp av kollegor från Total Specific Solutions
 • möjligheten att utveckla och göra avtryck i e-commerce och retailbranschen

Om oss

Evolution Commerce är ett fristående svenskt bolag inom Total Specific Solutions, en koncern med huvudkontor i Holland. I koncernen finns ett stort antal systerbolag, med verksamhet i många vertikaler över hela Europa. Koncernen fokuserar på erfarenhetsutbyte och nära samarbete mellan bolagen. Detta ger dig stora möjligheter att både knyta nya kontakter, lära dig från några av de främsta IT-bolagen i Europa samt personlig utveckling och karriär.

Evolution Commerce utvecklar affärssystemet Harmoney, som skapats från grunden för retail- och e-commerce. Våra kunder är några av de ledande varumärkena i Norden, med verksamhet både online och i butik. Harmoney har stöd för alla processer inom handel och används av kunder med verksamhet och försäljning över hela världen.

Ansökan

Frågor kring rollen kan ställas till Jon Josefsson, Business Unit Manager på
jon.josefsson@evolutioncommerce.se eller 0704-313083.

Varmt välkommen att skicka in ditt CV eller en länk till din LinkedIn-profil plus några rader om vem du är till jon.josefsson@evolutioncommerce.se. Vi tar emot ansökningar löpande.

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också