Project Description

Gudrun Sjöden väljer Evolution Commerce som partner för fortsatt global satsning

Gudrun Sjödén väljer Evolution Commerce

– Vi har under många år haft ett bra samarbete med Evolution Commerce. Med dem som partner, och med Harmoney RetailERP i botten, kan vi effektivt lösa de utmaningar vi ställs inför när vi expanderar till flera marknader. Tack vare deras breda förståelse för retailprocesser och de krav marknaden ställer på oss kändes valet att förlänga samarbetet självklart, säger Ann Adelsson, VD på Gudrun Sjödén.

Med fokus på färgstarka och personliga kläder i rena naturmaterial och med tonvikt på hållbart nordiskt designspråk har Gudrun Sjödén erövrat världen. Företaget har nu trogna kunder i fler än 70 länder, och fler ska det bli. För den fortsatta resan har Gudrun Sjödén valt att fortsätta använda Harmoney RetailERP som stöd för sina processer.

– Vi vill vara den bästa partnern för alla retailbolag, oavsett storlek, kanal och marknad. Att få fortsatt förtroende av Gudrun Sjödén att vara med på deras framgångsresa är därför hedrande. Det ger oss massor av energi och sporrar oss att bli en ännu bättre partner i framtiden, säger Katarina Hökfors, VD på Evolution Commerce.

För mer information, kontakta:

Katarina Hökfors, VD, Evolution Commerce: katarina.hokfors@evolutioncommerce.se
Ann Adelsson, VD, Gudrun Sjöden: ann.adelsson@gudrunsjoden.se

Om Gudrun Sjödén

1976 öppnade Gudrun Sjödén sin första butik på Regeringsgatan i Stockholm. Affärsidén är att tillverka färgstarka hemtextilier och kläder i naturmaterial, funktionella modeller, kombinerbara på kort- och lång sikt, passande alla åldrar och figurer och med ett nordiskt formspråk som grund. Kläderna säljs idag via webb, butik och katalog till kunder i fler än 70 länder, där Tyskland, Frankrike och USA är de som växer kraftigast.

Allt du behöver för framgångsrik försäljning oavsett kanal

Kom igång du också